Jubileumeditie Scheveningen Light Walk eindigt in het Kurhaus

Uitgaan
De wandelaars lopen door een magisch verlicht Scheveningen.
De wandelaars lopen door een magisch verlicht Scheveningen. (Foto: Bart Hoogveld )

De inschrijving voor de vijfde editie van de Scheveningen Light Walk is gestart. De jubileumeditie heeft een vernieuwde route en met het Kurhaus een exclusieve finishlocatie.

Op zaterdag 9 december nemen duizenden wandelaars deel aan het grootste lichtfeest van Scheveningen. De afstanden zijn: 7,5, 12 of 18 kilometer. De route loopt ook nu weer door een magisch verlicht Scheveningen, wel zijn er enkele vernieuwingen. Zo komen de deelnemers aan de vernieuwde route van de 7,5 kilometer langs de schitterend verlichte Waterpartij en het betoverende Westbroekpark. 

Verder ontvangt iedere deelnemer een echte Scheveningen Light Walk pet met verlichting, een tasje en een wandelkaart aan een Scheveningen Light Walk keycord. Onderweg is er voor iedereen een gratis warme chocolademelk en een oliebol. Deelnemers van de 12 en 18 kilometer ontvangen daarnaast bij Beachclub Aloha ook nog glühwein.

Familiewandeling

Speciaal voor gezinnen is er dit jaar een Familiewandeling (7,5 kilometer). Deze wandeling start tussen 17.00 en 18.00 uur. Er is op de route entertainment en animatie, zeker ook voor de kinderen.

Finish

De finish is op de boulevard ter hoogte van het Kurhaus. Na de finish krijgen de wandelaars hun unieke wandelpin en worden ze ontvangen in het Kurhaus. Onder het genot van een drankje kunnen zij daar de wandeling nabespreken en genieten van een muzikaal optreden.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.scheveningenlightwalk.nl/inschrijven. Bij de inschrijving is het mogelijk om een donatie aan de KNRM te doen.