De kermisattracties komen Julianadorp!

Algemeen
Dorper kermis gaat door.
Dorper kermis gaat door. (Foto:Dorper kermis gaat door.)

JULIANADORP - Kermisnieuws! De kermisattracties die men gewend is op de Dorper kermis komen weer naar Julianadorp! Het zal dit jaar wel even anders dan voorgaande jaren zijn, maar er is van 21 tot en met 24 augustus genoeg te beleven.

Het jaarlijkse feest in het vierde weekend van augustus gaat door met de nodige aanpassingen door Corona. De kermis heeft dit jaar een andere locatie, er is geen horeca aanwezig en er wordt 1,5 meter afstand gehouden. Er is een looproute langs de attracties en er wordt in de gaten of het niet te druk wordt. Wie de kermis bezoekt, dient zich te houden aan de afspraken die op het evenemententerrein gelden. Let op, de overtreder betaald de rekening!

De kermis is te vinden op het veld tussen het Junior College en het bejaardenhuis, aan de Zuiderhaaks. De organisatie maakt er weer een mooie editie van en ziet iedereen graag op de kermis voor een ritje in de labamba, botsauto’s, de zweefmolen, draaimolen of het funhouse. Ga ook nog even langs de oliebollen- en suikerspinnenkraam voor wat lekkers!

Openingstijden: vrijdag 21 augustus van 15.00 tot 22.00 uur, zaterdag 22 augustus van 13.00 tot 22.00 uur, zondag 23 augustus van 13.00 tot 20.00 uur en maandag 24 augustus van 14.00 tot 20.00 uur.