Feest in Den Helder
Feest in Den Helder (Foto: Pexels)

Feest in Den Helder, 100 jaar Woningstichting

Algemeen

DEN HELDER - Op 26, 27 en 28 augustus staat Den Helder in het teken van het feest 100 jaar Woningstichting. Drie dagen lang parades, theaterfestivals en optredens op Willemsoord en in het stadshart. Den Helder hangt de slingers op! 

Op vrijdag komt Close Act. Bij het Stadshart op Koers feest in 2018 was dit al een groot succes. En nu komen ze met een geheel nieuwe voorstelling. Nog grootser! Centraal staat een 16-meter hoge globe, een groot videoscherm, vliegende acrobaten, drummers hangende in de globe. Kortom: een groot visueel spektakel, omlijst met veel muziek. En alles dwars door het publiek heen. De wereld op een heel andere manier gepresenteerd. 

Voor jong en oud trekt er zaterdag een feestelijke parade door het stadshart en is er een theaterfestival op Willemsoord te beleven. De muzikale zusters van OG3NE trappen het feestprogramma op Willemsoord af. Ook Helders trots is goed vertegenwoordigd met optredens van Van Dik Hout en Bark. Voor de Hollandse meezingers schrapen we onze keel bij Wolter Kroes en de Hazes tribute act. Met Trijntje Oosterhuis en Xander Buisonjé treden twee topartiesten op. De avond wordt afgesloten met een feest optreden van De Heeren Aemstel Band samen met Nederlands beste zangeres Berget Lewis. Als finale eindigen we de avond met een oogstrelende lasershow. 

Zondag begint voor liefhebbers van klassieke muziek met Rondje Klassiek om vervolgens lekker met de meiden mee te zingen met Merol. Daarna neemt Ilse de Lange met haar typische country- en popsongs het podium over. Met de top 40 hit ‘Zij wil mij’ in de pocket is de stage vervolgens voor Flemming. De heupen kunnen daarna los bij de Latin klanken van Belle Perez om vervolgens mee te zingen met alle grote hits van Queen bij het optreden van Queen Must Go On. Helemaal los gaan we met de high-energy show van het DJ-Duo Wipneus en Pim. Het weekend sluiten we gezamenlijk af met de spectaculaire lasershow.  

Al een eeuw lang speelt Woningstichting Den Helder een belangrijke rol in de huisvesting van de inwoners van Den Helder. Ze bouwen, onderhouden, renoveren, slopen en verduurzamen woningen. Blijf up-to-date en lees de laatste informatie op https://www.facebook.com/100jaarWoningstichting

Afbeelding
Speel Fall Guys in Den Helder Algemeen 3 okt, 16:14
Afbeelding
Zet jouw sport en club in de kijker met JouwSportProject Algemeen 3 okt, 15:51
Afbeelding
Ga mee met de Groene Strand-expeditie bij Paal 9 op Texel Algemeen 3 okt, 14:53
Afbeelding
Op zoek naar de Duindoorn in Den Helder Algemeen 3 okt, 11:03
Afbeelding
Kopstaartbotsing bij Julianadorp 112-nieuws 3 okt, 08:49
Afbeelding
Brand in keuken van appartement in Den Helder 112-nieuws 2 okt, 12:55
Afbeelding
Flat beschoten in Den Helder 112-nieuws 1 okt, 22:06
Afbeelding
Lancering special Rodi Wonen i.s.m. vt wonen&design beurs! Huis 30 sep, 10:05
Afbeelding
Ruik, proef en ervaar verschillende culturen in Hotel Den Helder Algemeen 29 sep, 12:56
Afbeelding
Voel de passie van het vak tijdens een behandeling bij SILKY SMOOTH Partnerbijdrage 29 sep, 10:47
Afbeelding
Start van nieuw keuzevak op het mbo: maritieme drones Algemeen 27 sep, 14:03
Afbeelding
Red de egel: ontvang gratis egelhuispakket Algemeen 26 sep, 13:28
Afbeelding
Ongeluk op N250, met beknelling 112-nieuws 23 sep, 17:33
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Den Helder

Op Rodi Den Helder volg je het laatste nieuws uit Den Helder. Rodi Den Helder informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Den Helder

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Den Helder in je mailbox.