Het nieuwe theaterseizoen van de Kampanje
Het nieuwe theaterseizoen van de Kampanje (Foto: aangeleverd)

Het nieuwe theaterseizoen van de Kampanje Den Helder

Algemeen

DEN HELDER - Theo Maassen, Youp van ‘t Hek, Ilse DeLange, Mart Hoogkamer, Igone de Jongh en zelfs Candy Dulfer. Ze komen allemaal in de Kampanje tijdens het nieuwe theaterseizoen. Vrijdag 3 juni start om 10:00 uur de kaartverkoop via de website van het theater. Wees er snel bij om kaarten te bemachtigen!

Kim Smit, programmeur van de Kampanje: “Ik ben weer trots op het nieuwe programma. We hebben mooie grote namen in de diverse genres waarmee je voor de dag kunt komen. Na de corona-periode moesten mensen echt wennen dat een theaterbezoek ook weer mogelijk was. Maar bezoekers zijn achteraf zo blij om weer in die prachtige zaal te zitten en live te kunnen genieten. Het in het echt meemaken is zoveel mooier dan vanachter een scherm.

De laatste voorstelling van Youp van ’t Hek, daar ben ik zelf benieuwd naar. Maar ook naar Theo Maassen die ik op het laatste moment nog aan het programma kon toevoegen. Vorig seizoen was prima ballerina Igone de Jongh voor het eerst in de Kampanje. Dat was zo magisch dat haar tweede dansvoorstelling ook niet mocht ontbreken. Maar naast alle bekende namen, kijk ik ook uit naar de kleinere voorstellingen met de minder bekende artiesten. Dat kunnen jonge talenten zijn die nog vlieguren moeten maken zoals Kim Schuddeboom, Remy Evers of Milène van der Smissen. Maar ook producties van nieuwe veelbelovende producenten zoals de kleinere musicals ‘Before After’ en ‘Checkpoint Charlie’ met muziek van Stef Bos en de solovoorstelling met Soy Kroon ‘Nu ik je zie’ gebaseerd op het boek dat Merlijn Kamerling schreef. Vaak zijn dat de parels in de programmering die je verrassen. Wie wil dat nou niet?”.

Reserveren

Het nieuwe theaterprogramma kun je al bekijken op de website van de Kampanje en vanaf 3 juni zijn daar de kaarten voor te reserveren.

Afbeelding
Magnetron zorgt voor woningbrand in Den Helder Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Traumateam bij Medemblikkerloods in Den Helder 112-nieuws 6 jul, 11:21
Afbeelding
12 nieuwe sociale huurwoningen Spuistraat, de vlag mag uit Algemeen 6 jul, 10:08
Afbeelding
Burgers en boeren Texel roepen onafhankelijkheid uit REGIONIEUWS 5 jul, 16:04
Afbeelding
Kom Wad proeven workshops voor kinderen Algemeen 4 jul, 15:27
Afbeelding
Heb jij iets bijzonders meegemaakt? Algemeen 4 jul, 15:08
Afbeelding
Eerste pup in opvang Ecomare Algemeen 4 jul, 14:35
Afbeelding
Roofvogels kijken op Balgzand bij Den Helder Algemeen 4 jul, 14:07
Afbeelding
De ZomerBieb in School 7 Algemeen 4 jul, 13:50
Afbeelding
Relatiebasis: Op ieder potje …… Algemeen 4 jul, 13:07
Afbeelding
Excuses provincie Noord-Holland voor slavernijverleden Algemeen 1 jul, 14:05
Afbeelding
Het streekvervoer in Den Helder ligt vrijdag plat Algemeen 30 jun, 08:55
Afbeelding
Provincie investeert 1,5 miljoen euro in ’slimme oplossingen om elektriciteitsnet te ontlasten Algemeen 29 jun, 12:28
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Den Helder

Op Rodi Den Helder volg je het laatste nieuws uit Den Helder. Rodi Den Helder informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Den Helder

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Den Helder in je mailbox.