De Mega Modder Monster Challenge keert terug naar Den Helder

Algemeen
Win een medaille
Win een medaille (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - 2 en 3 september wordt de vijfde editie gehouden van de Mega Modder Monster (MMM) Challenge. Met maar liefst 544 meter zorgt deze baan voor een grote uitdaging.

Meedoen

Jong en oud kunnen deelnemen aan deze uitdaging. Vier en vijf jarigen raden we aan onder begeleiding van een ouder de baan te betreden. Het is een uitdaging voor iedereen tussen de 4 en 110 jaar oud. 

Deelname

Zowel op vrijdagmiddag als zaterdag de gehele dag zijn er tijdsblokken te boeken. Als je een kaartje koopt kies je voor een tijdsblok van een uur. Als je een ticket koopt mag je dus een uur op de baan. Dus haal je de finish eerder, dan ga je gewoon nog een keer. Het halen van de finish is een serieuze uitdaging. Iedereen die dit haalt is dan ook een held en krijgt de echte MMM Challenge medaille.

Meer dan 500 meter inflatable obstacle run

Groepschallenge

Op vrijdag staat de groepschallenge op het programma. Ga met je groep de uitdaging aan en strijd tegen andere groepen! De vraag is deze avond: welke groep haalt het snelst de finish? Er zijn mooie prijzen te winnen. Daarnaast kun je ook een prijs winnen als je het origineelst over de baan gaat. 

Bij aankomst

Loop direct door de deelnemersingang en laat je ticket scannen en ontvang jouw deelnemersbandje. Neem plaats in het deelnemersvak en doe mee aan de knotsgekke warming up. Deze start 10 minuten voor aanvang. Hierna krijg je het signaal om te starten.  

Kom met collega’s, vrienden, daag collega bedrijven uit of ga een strijd aan met familieleden. Koop je tickets en lees de spelregels op www.mmmchallenge.nl.

De MMM Challenge is geschikt voor alle leeftijden
Afbeelding
Afbeelding
De MMM Challenge is geschikt voor alle leeftijden
Win een medaille