Relatiebasis: Op ieder potje ……

Algemeen
Edina van Breemen.
Edina van Breemen. (Foto: aangeleverd)

REGIO - ‘Op ieder potje past een dekseltje’ is het motto van Edina van Breemen. Met deze overtuiging is zij in 2007 haar relatiebemiddelingsbureau Relatiebasis begonnen. In de afgelopen jaren heeft ze aan de wieg gestaan van vele ontluikende relaties. Voor iedereen is een match te vinden ongeacht opleiding, leeftijd of achtergrond.

 ‘Voor iedereen een match bij Relatiebasis’ stelt Edina van Breemen

Wat is kenmerkend voor de mensen die zich bij Relatiebasis inschrijven?

“De één wil graag samenwonen, de ander zoekt een maatje om de eenzaamheid van de weekenden te verlichten. Wat wel voor iedereen geldt is dat ze op zoek zijn naar warmte, een luisterend oor en iemand om samen leuke dingen mee te doen. Kortom een aanvulling op het leven”.

Waarom kiezen partnerzoekenden voor Relatiebasis?

“Bij Relatiebasis ligt de nadruk op persoonlijke bemiddeling. Het begint bij een vertrouwelijk gesprek, waarbij we elkaar leren kennen en bespreken wie ze hopen te ontmoeten. Dit gesprek vindt plaats bij de mensen thuis”, zegt Van Breemen. De woonomgeving draagt namelijk bij aan een zo compleet mogelijk beeld van ze. Vervolgens ga ik voor ze op zoek naar iemand die bij ze past. Ik bouw een persoonlijke band met mijn cliënten op. Betrouwbaarheid en persoonlijk contact staan voor mij hoog in het vaandel. Ik streef naar een respectvolle en positieve omgang met mijn cliënten.”

Wie nieuwsgierig is geworden kan vrijblijvend kennismaken met Relatiebasis door contact op te nemen met Edina van Breemen op 0299-714009 of via email info@relatiebasis.nl. Meer informatie www.relatiebasis.nl.