De ZomerBieb in School 7

Algemeen
Voor alle kinderen vanaf 7 jaar
Voor alle kinderen vanaf 7 jaar (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Speciaal voor de kinderen die tijdens de zomervakantie in Nederland blijven organiseert KopGroep Bibliotheken in School 7 zes weken lang iedere dinsdagochtend een leuke activiteit. Van leren 3D-printen tot het maken van je eigen verhaal in stop-motion.

De allereerste ZomerBieb activiteit bestaat uit Lego bouwen en start op dinsdag 19 juli vanaf 10:30 uur. Op 23 augustus wordt de ZomerBieb afgesloten met een voorstelling van Theater Poppekus.

Onderdeel van de ZomerBieb is ook het Voorlezen XL. Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen iedere woensdagmiddag om 15:00 uur in de bibliotheek van Nieuw Den Helder, Julianadorp, op Texel en in School 7 naar een mooi verhaal luisteren en daarna samen knutselen. De eerste Voorlezen XL is op 20 juli.

De ZomerBieb activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Meedoen is helemaal gratis, maar aanmelden via de website is verplicht (aanmelden voor Voorlezen XL is niet nodig). Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl.