Dier van de week

Algemeen
Lev
Lev (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Lev is een prachtig cypers grijs witte kitten kater met geboortedatum: 12-05-2022. In alle waarschijnlijkheid is dit katje buiten geboren en dus weinig met mensen in contact geweest. Lev heeft wel een positieve associatie met de voerverstrekker maar knuffelen was echt een onbekende ervaring voor dit katertje.

Dat zie je, dat merk je. Kom je opgewekt bij hem kijken krijg je eerst een blaasje als welkom. Tegelijk probeert hij zich wat onzichtbaar te maken achter een handdoekje (onmogelijke missie). Maak je rustig contact en ga je rustig aaien laat hij de spanning een beetje los. Je hoort hem bijna denken: hm, dit is misschien toch wel fijn. Dus hoewel het beginnetje is gemaakt, is het belangrijk dat het nieuwe baasje verder gaat met het toedienen van positieve ervaringen. Grote pluspunten zijn: heerlijk speels en ook dol op volwassen soortgenoten. Lev wil graag óf samen met een ander kitten óf bij een al aanwezige sociale kat geplaatst worden. Kattentaal en gedrag snapt hij namelijk heel erg goed. Honden en kinderen zijn hem onbekend, ook in het gastgezin waren deze categorieën niet aanwezig.

Kattenbakzindelijk en gewend aan Royal Canin kittenbrokjes, aangevuld met dagelijks wat zacht. Lev heeft de eerste enting gehad, is gechipt, ontwormd en ontvlooid. Voor de latere castratie krijgt u een waardebon ter waarde van 10 euro. Komt u kennismaken? U bent welkom! We werken op afspraak. info@schuthok.nl