Zet jouw sport en club in de kijker met JouwSportProject

Algemeen
Dancehall, een energieke Jamaicaanse dansstijl met afro- en hiphopinvloeden.
Dancehall, een energieke Jamaicaanse dansstijl met afro- en hiphopinvloeden. (Foto: Jeffrey Lewakabessy)

DEN HELDER - Helderse sport- en beweegaanbieders kunnen hun aanbod weer groots delen met de inwoners. JouwSportProject van Team Sportservice gaat namelijk weer van start. Met het project kunnen de clubs nieuwe leden werven, oude leden weer naar de vereniging leiden en anderen uitdagen te komen sporten.

JouwSportProject is een simpel maar doeltreffend middel om meer mensen aan het bewegen te krijgen. Want meer bewegen bevordert de gezondheid en je kunt er sociale contacten opdoen.

Rustig snuffelen

Team Sportservice licht het project toe: “Alle inwoners, van jong tot oud, krijgen de kans om vier weken lang kennis te maken met allerlei sporten en verenigingen. Zo kun je kijken wat je nu echt leuk vindt en wat bij je past. Je hoeft niet gelijk lid te worden van een club of vereniging, je kunt eerst eens rustig snuffelen aan een sport. Voor de clubs is het een uitgelezen kans om hun sport eens goed onder de aandacht te brengen. Wie weet levert het nieuwe leden op.”

In een oogopslag

Verenigingen kunnen hun sport- en beweegaanbod inschrijven vanaf nu online plaatsen. “Daarvoor hebben we een speciale verzamelsite, zodat het in een oogopslag overzichtelijk is wie wat en wanneer aanbiedt. Dat maakt kiezen een stuk eenvoudiger.”

JouwSportProject voor inwoners begint maandag 24 oktober. Tot en met zondag 20 november kunnen zij kennismakingslessen volgen bij de clubs. Sommige vragen een kleine vergoeding, maar er zijn ook genoeg aanbieders die hun lessen in die periode gratis aanbieden.

Account op Noord-Holland Actief

Activiteiten plaatsen kan op Noord-Holland Actief. Daarvoor dient de club of vereniging een account te hebben of aan te maken. Lees op de website van Team Sportservice wat JouwSportProject kan betekenen. Wie vragen heeft kan Kirsten ten Haaf bereiken via ktenhaaf@teamsportservice.nl.

Afbeelding