Kerstmarkten en kerstactiviteiten in Den Helder 2022: Wat is er te doen?

Algemeen
Kerstactiviteiten in en rondom Den Helder 2022
Kerstactiviteiten in en rondom Den Helder 2022 (Foto: Pexels)

DEN HELDER - Kom in de kerststemming en bekijk hier de leukste kerstmarkten en kerstactiviteiten in en rondom Den Helder. Proef de kerstsfeer en laat je inspireren!

Dorper Kerstmarkt in Julianadorp 2022

Op zaterdag 10 december van 09:00 – 20:00 uur.

Een kerstmarkt compleet met ijsbaan en kerstkoor op het Loopuytpark. Mooi versierde kramen en huisjes wisselen elkaar af met leuke en creatieve (kerst)producten. Ook voor mensen die van lekkere dingen houden is de markt een aanrader. De Lokale horeca zal zorgen dat het aan niets ontbreekt voor de bezoekers.

Schaatsen tijdens de kerst in Den Helder

Vanaf zaterdag 10 december tot en met zondag 8 januari.

Na twee jaar afwezigheid door Corona, wordt de ijsbaan, ondanks de hoge energieprijzen, toch weer opgezet in de Beatrixstraat! Ondanks de onzekerheid over de energieprijzen is de organisatie van de ijsbaan er trots op dat de ijsbaan in de Beatrixstraat staat. De ijsbaan is ook open met de kerstdagen en tijdens oud en nieuw. Meer informatie: www.ijsbaanbeatrixstraat.nl.


WinterDromen kerstmarkt in Den Helder 2022

Zondag 27 november vanaf 12:00 tot 17:00 uur.

In de Stadshal in theater de Kampanje is een wintermarkt met allerlei verschillende kramen van brocante tot prachtige sieraden van heerlijke winterthee tot kerststukken. Je kunt hier zeker terecht om originele cadeautjes te kopen voor Sinterklaas of Kerst. Dit jaar is er ook weer een foodplein. Hier staan onder andere Dunselman, Slagersatelier Duyzer, Eetwinkel Wit&Wit en Bom Dia met artikelen en ideeën voor de feestdagen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Meer informatie via: www.kampanje.nl.
 

Kerstactiviteiten in de Kroonpassage

Meerdere data

Als het wat minder goed weer is, is het goed om te weten dat je ook terecht kunt in de Kroonpassage. Voor het winkelend publiek zijn er voor de komende periode leuke acties in het leven geroepen.

  • zaterdag 30 november: Fotografie met green screen. Het thema is dan Sinterklaas. Laat je voor een groot groen scherm op de foto zetten en wordt u in een Sinterklaas setting ‘gemonteerd’. Deze actie is voor iedereen toegankelijk van 11:30 – 15:30 uur.
  • zaterdag 14 december: Rendier en de Kerstman maken samen muziek om het winkelend publiek in Kerstsfeer te krijgen. Erg leuk om te zien en te horen. Ze treden op van 11:30 – 14:30 uur.
  • zaterdag 28 december; dan komt het Mc Dixiebrothers sneeuwmannen duo de boel muzikaal ondersteunen. Gezellig muziek en vooral ook erg leuk om naar te kijken. Zij treden op tussen 11:30 – 15:30 uur.