Dier van de week: Suzie

Algemeen
Suzie
Suzie (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Suzie is een prachtig driekleur katje, een gecastreerd poesje met geschatte geboortedatum: 04-05-2020. Tjonge, daar liep ze hoor, in haar eentje in het Dijkgatbos. Met de hulp van een vangkooi gevangen, niet omdat ze nu zo wild was maar omdat het een handig hulpmiddel is in open gebied. Inmiddels is ze op zoek naar een nieuw baasje en eerlijk gezegd, dat moet niet heel ingewikkeld zijn toch?

Vriendelijk, gezellig, lief in de omgang zo kunnen we haar gerust omschrijven. Vanuit het hokjesverblijf leek ze wat kortaf te reageren naar soortgenoten, wat blazen. Los in de open kattenkamer valt het reuze mee en loopt ze nieuwsgierig de nieuwe omgeving te verkennen. Zonder tekenen van stress loopt ze langs de andere katten en gedraagt ze zich eigenlijk heel netjes. Blij met wat meer bewegingsruimte en ook een snuifje frisse lucht wordt zeer gewaardeerd. Dus voor zover wij het nu kunnen overzien is een plaatsing met andere katten geen probleem. Natuurlijk bent u net zo welkom als u gewoon alleen voor haar wilt zorgen. Voor Suzie is het belangrijk dat ze gewaardeerd en geliefd is.

De omgang met honden is niet bekend, evenmin als haar omgangstalent met kindjes in huis. Keurig zindelijk. Smakelijk kauwt ze haar dagelijkse hoeveelheid normale kattenbrokjes met als bijgerecht een beetje zachtvoer. U raadt het al, Suzie wil graag een thuis met buitensportmogelijkheden zodat een frisse neus halen en een gezond rondje buiten op dagelijkse basis gedaan kan worden.

Komt u kennismaken? U bent welkom! We werken op afspraak. info@schuthok.nl.