Mooie gifts voor het Leger des Heils Den Helder

Algemeen
De overhandiging van de cheque
De overhandiging van de cheque (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Het plan van het Leger des Heils om, gezien de komende winterperiode, hun deuren vaker te openen voor mensen die hun energiekosten niet meer kunnen betalen trok de aandacht van de dames van serviceclub InnerWheel in Den Helder.

Het plan van het Leger des Heils wordt ´Warme Kamer´ genoemd. De buurtkamer van het Leger des Heils bevindt zich aan de Vismarkt en is sinds kort 7 dagen per week geopend. Mensen die de kou thuis willen ontvluchten, behoefte hebben aan wat warmte, een kopje koffie en een luisterend oor zijn hier van harte welkom. Ook voor een lunch of een warme maaltijd, aldus Ton en Sandra Mostert van het Leger des Heils.

Dit ´Warme Kamer´ initiatief wilde InnerWheel graag ondersteunen met een bijdrage aan het Leger des Heils. Deze week werden Ton en Sandra Mostert aan de Vismarkt verblijd met 8 goed gevulde kratten van de supermarkt met koffie, koekjes, suiker, rijst, pasta en alles wat nog meer nodig is om fijne maaltijden te bereiden. En met het aanstaande Sinterklaasfeest in gedachte schonk Jamin in de Beatrixstraat tientallen chocoladeletters en roomboter banketstaven.

Naast de goederen waar de keuken van de ‘Warme Kamer’ erg blij mee was overhandigde de presidente van InnerWheel Den Helder, Jeannine Vaessen, ook nog een cheque ter waarde van € 250 aan Ton en Sandra Mostert van Het Leger des Heils.