Een Helderse kalender voor het goede doel

Algemeen
Een beeld uit de kalender
Een beeld uit de kalender (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Zoals elk jaar brengt de Rotary Club Den Helder een kalender uit met daarin opgenomen prachtige foto’s van kenmerkende plekken in en vergezichten van Den Helder. Dit jaar zijn het wel heel bijzondere (collage-achtige) foto’s die door 12 fotografen zijn gemaakt in opdracht van Woningstichting Den Helder ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan.

De netto opbrengst van de verkoop van de kalender gaat elk jaar naar goede (Helderse) doelen, dit jaar is dat het Odensehuis in Den Helder. Het Odensehuis is een laagdrempelige informatie-, advies- en ontmoetingsplek voor mensen met geheugenproblemen en beginnende dementie. De Rotary Club Den Helder wil graag bijdragen aan het goede werk van deze organisatie.

Mede door de hulp van een aantal Helderse bedrijven is het weer gelukt om de productiekosten van de kalenders laag te houden zodat het overgrote deel van de verkoopopbrengst ten goede komt aan het goede doel.

Zoals gebruikelijk werd het eerste exemplaar van de kalender door Raymund Tuit, voorzitter van de Rotary Club Den Helder en Ineke Meijer, voorzitter en kartrekker van de kalendercommissie, overhandigd aan onze burgemeester, de heer J.A. de Boer.

De kalender is vanaf nu voor € 9,95 te koop bij de vestigingen van Bruna Keizerstraat, De Schooten en Julianadorp, Primera Marsdiepstraat en De Riepel (Julianadorp), maar ook bij Bloesem Middenweg, VVV Gebouw 52 Willemsoord, AH Schooten Plaza, City Marketing en Buurman Drogisterijen.

De overhandiging
Helderse iconen