Kom langs op de bedrijvenmarkt in Den Helder

Algemeen
Komt langs bij Citymarketing Den Helder.
Komt langs bij Citymarketing Den Helder. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - 10 december wordt in de Den Helder Experience Store de tweede in de reeks Citymarketing Bedrijvenmarkten georganiseerd. Op deze dag kan je op een laagdrempelige manier in contact komen met de leukste en grootste werkgevers van Den Helder.

“We hebben weer een aantal mooie Helderse werkgevers weten te verbinden aan de markt” geeft Stephan Wegman van Citymarketing Den Helder aan. Tijdens deze bedrijvenmarkt zijn deze keer ’s Heerenloo, Toplabour Uitzendbureau, Witkamp Dienstverleners en Zorggroep Tellus vertegenwoordigd in de Experience Store aan de Spoorstraat 2. Je kunt hier op een laagdrempelige manier kennis maken met deze bedrijven en ze het hemd van hun lijf vragen. “Dit alles zonder afspraak. Je kunt dus gewoon binnenlopen”.

De vraag naar personeel wordt binnen de gemeente steeds groter

Twee weken geleden organiseerde Citymarketing ook een bedrijvenmarkt. “Daar kwamen al best veel leuke gesprekken uit. Ik kreeg zelfs al een appje met het nieuws dat er iemand is aangenomen naar aanleiding van de bedrijvenmarkt” geeft Stephan aan. De vraag naar goed personeel wordt binnen onze gemeente steeds groter. De vacatures zijn divers. “Den Helder is sterk in de maritieme-, technische en energiesector, maar ook in de andere sectoren is er personeel nodig”.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Wil je een carrière switch maken? Of ben je benieuwd wat er nodig is om in een bepaalde sector te komen werken? Kom dan zaterdag tussen 13:00 uur en 16:00 uur langs op de Citymarketing Bedrijvenmarkt.

Stel je vragen op de bedrijvenmarkt.