Laatste Winterzondag op de Nollen Den Helder

Algemeen
Sluit de winter af met live muziek.
Sluit de winter af met live muziek. (Foto: archief)

DEN HELDER - Start de lente met de laatste WinterZondag op 26 maart. Geniet van het kunstlandschap met om 13.00 en 15.00 uur een rondleiding. Bij terugkomst speelt de band Bark in de ontvangstruimte.

Bark heeft een eigen repertoire en speelt Americana in de breedste zin van het woord: van beatlesque tot country terug naar bluegrass en rock and roll. Onderweg zijn is een belangrijk thema in de liedjes van Bark, niet alleen naar verre oorden maar ook naar een nieuwe liefde of een vervlogen tijd. Tijdens een optreden neemt Bark u mee door adembenemende landschappen; van de bergen in Alberta naar de woestijn van Arizona, van Canyon de Chelly, domein van de laatste indianen in New Mexico tot Telegraph Cove, thuishaven van vissers en bosbouwers. Bark bestaat uit Marrit van Brummelen (zang, gitaar en piano), Frank Kooijman (zang, banjo en gitaar), Arnoud Deijl (mondharmonica, trekzak en percussie) en Kas van Diepen (Contrabas). De 1e van de 3 sets start om 14.30 uur. 

De winterzondagen worden zeer goed bezocht dus reserveer tijdig een plekje voor de rondleiding via info@projectdenollen.nl.

Afbeelding