GDisco in de Pimp in Den Helder

Algemeen
DJ Aad is ook weer van de partij.
DJ Aad is ook weer van de partij. (DHFOTO)

Ditmaal is café de Pimp op Willemsoord 51a de locatie voor het gezellige middagje uit. DJ Aad van de Laar: “We zagen mensen genieten van muziek en dans, en begrijpen de lijfspreuk van deze disco ‘HoeZoAnders’. Omdat de laatste disco op het allerlaatste moment afgezegd moest worden, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie en vonden deze in de Pimp. Dit café opent haar deuren voor ons op zondagmiddag 2 april van 13.30 tot 16.00 uur. Eigenaar Jamie van Baar was gelijk enthousiast toen wij hem meldden op zoek te zijn naar een nieuwe locatie.”

DEN HELDER - GDiscoHoeZoAnders wordt 2 april alweer voor de elfde keer gehouden en is bedoeld voor mensen met een beperking én van alle leeftijden.

Blitzz

Op deze middag treedt Blitzz geheel belangeloos op en zorgt gegarandeerd voor een spetterend optreden. Ook dj Aad is weer van de partij evenals geluidsman Paul en Sjaak en Janny. Natuurlijk zijn ook familieleden, vrienden en begeleiders van harte welkom.

De toegang is gratis en de drankjes zijn betaalbaar. Tot zondag 2 april! Meer informatie? Stuur een mailtje naar G.DiscoHoeZoAnders@gmail.com

.