Ook een kraam op de grootste markt van Den Helder?

Algemeen
Boek nu een kraam op de grootste markt van Den Helder.
Boek nu een kraam op de grootste markt van Den Helder. (Foto: Pexels.com)

DEN HELDER - Het is nog lang niet zover, maar voor standhouders die op de grootste markt in Den Helder willen staan is het nu al tijd om een kraam te reserveren.

De Schooten leeft!

De Bewonersbelangen Vereniging De Schooten (BVS) Samen Sterker organiseert al achttien jaar een grote markt met maar liefst honderd kramen in en rond winkelcentrum Vrede & Vrijheid, op de Baljuwstraat (tussen de ingangen parkeerterrein), de Gravin Magdalena van Waardenburglaan, om de Boerderij en bij de vijver Heiligharn. Deze markt vindt plaats op 2 september van 10.00 tot 16.30 uur waar standhouders vanuit het hele lang aanwezig zijn. Tussen 10.00 en 16.00 uur vinden diverse (kinder)activiteiten plaats bij winkelcentrum Vrede & Vrijheid en De Boerderij. Op het grote podium dat wordt opgesteld op de Baljuwstraat kunnen de winkelende mensen tussen 10.30 en 16.30 uur genieten van diverse optredens en een superact. 

Reserveren kraam

Standhouders die graag deel willen uitmaken van deze markt kunnen zich opgeven bij de marktmeester van Wijkmanifestatie ‘De Schooten leeft’, Jan van Schie. Dat kan via telefoonnummer 06-52316024. Ook per mail: janvanschie@live.nl met in de cc wmf-23bvs@outlook.com. Dit zijn tevens de adressen voor meer informatie.