De 49ste editie van de 40MM vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 mei.
De 49ste editie van de 40MM vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 mei. ((Foto: Aangeleverd))

Zaterdag 28 mei 2022: 49ste editie van de 40MM

zaterdag 28 mei 2022 9:00

40mm - Verandering door wandeling 

REGIO - De inschrijving voor de 40MM sponsorwandeltocht gaat 1 april van start en dat is geen grap. Voor deze 49ste editie zijn een aantal prachtige routes uitgezet door het West-Friese landschap en over de IJsselmeerdijk. Wandelaars kunnen zich dit jaar alleen digitaal inschrijven via de vernieuwde website www.40mm.nl. De 40MM sponsorwandeltocht vindt plaats op 28 mei 2022 in Venhuizen en omgeving.

Het doel van de 40MM is: zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen te brengen, waarmee vele projecten in minder ontwikkelde landen over de hele wereld geholpen worden. Dit kan niet alleen door gezellig mee te wandelen, maar ook door wandelaars te sponsoren!  

Verandering door wandeling

Door mee te wandelen dragen de wandelaars bij aan een positieve verandering bij de diverse projecten in landen die dit kunnen gebruiken. Welke projecten dit zijn, is te lezen op de website. www.40mm.nl.

Locatie