Voordeuren gezocht!

Cultuur
Afbeelding
(Foto: Druktemaker)

DEN HELDER - Op de Dag van de Architectuur haken we in Den Helder in op het thema toegang en toegankelijkheid door middel van onder andere een fototentoonstelling. Een tentoonstelling van de voordeuren van Den Helder. De organisatie roept iedereen op die een bijzondere voordeur heeft een foto hiervan in te zenden. 

Heb je bij de foto van de voordeur een bijzonder verhaal, stuur dit in bij de foto. Het kan ook een normale voordeur zijn met een bijzonder verhaal over de mensen die achter de voordeur wonen of een verhaal over het huis waar de voordeur onderdeel van is. Het kan van alles zijn. Ze zoeken unieke verhalen van inwoners in relatie tot hun voordeur. De verhalen worden geplaatst op de website van het architectuurcentrum en gepresenteerd in de binnenstad rond de Dag van de Architectuur (plaats wordt nog bekend gemaakt). Opgeven kan via www.triade-denhelder.nl/architectuurcentrum.

Triade Architectuurcentrum is een samenwerkingsverband tussen Triade, Woningstichting, Zeestad, Citymarketing en de Gemeente Den Helder en organiseert en faciliteert initiatieven die betrekking hebben op architectuur. Jaarlijks haakt het Architectuurcentrum aan bij de landelijke Dag van de Architectuur middels diverse activiteiten. In 2023 is het thema van de Dag van de Architectuur Toegang en Toegankelijkheid. Binnenkort volgt het programma rondom de Dag van de Architectuur in de lokale media en op de website www.triade-denhelder.nl/architectuurcentrum.