Waterbeestjes zoeken in het Zwanenwater

Nieuws

CALLANTSOOG - Kom naar het Zwanenwater op zondag 10 augustus om een spannende onderwaterwereld te ontdekken. Er leven ontzettend veel waterbeestjes in de sloot. Kinderen mogen zelf met een schepnetje aan de slag om te ontdekken wat er allemaal verborgen zit onder het wateroppervlak. De vangst wordt daarna goed bekeken in speciale bakken. De boswachter is er bij om te helpen uitzoeken wat er allemaal gevangen is en vertelt van alles over het leven van de waterbeestjes in de sloot. Voor kinderen van vier t/m twaalf jaar onder begeleiding van een ouder of voogd. Duur ongeveer twee uur. Meer informatie over het Zwanenwater is te vinden op: www.natuurmonumenten.nl/zwanenwater.
Zondag 10 augustus van 13.30 uur tot 15.30 uur. Het Zwanenwater, Zuidschinkeldijk 3, Callantsoog. Verzamelen op de parkeerplaats. Prijs: € 3,- per kind. Volwassenen betalen toegang tot het Zwanenwater (€2,- per ticket, gratis voor leden van Natuurmonumenten)
Reserveren is noodzakelijk en kan via de Ledenservice van Natuurmonumenten (Tel: 035-655 99 11) of via de website www.natuurmonumenten.nl/zwanenwater.