ZomerDromen in Timorpark - Picknicken, flaneren en genieten van muziek

Nieuws

DEN HELDER - Iedereen kan zondag 7 september vanaf 12.00 uur, tijdens ZomerDromen in het Timorpark, flaneren langs bijzondere marktkramen, picknicken langs de vijver, proeven van diverse heerlijkheden en genieten van vele soorten muziek met als topper het Kampanje maanlichtconcert door ZaZi.
Voor de tiende keer wordt ZomerDromen georganiseerd door Marga de Groot, Freek Bellinga, Marloes Vreugdenhil en Kim Spaans - Smit., een jubileum dus. De romantische markt met live muziek is in het Timorpark in Den Helder. Het programma van ZomerDromen bestaat uit meerdere onderdelen. Allereerst is er een markt met allerlei verschillende kramen met een Engelse uitstraling. Van Oudhollandse snoepjes tot brocante, van sieraden tot olijfolie en thee.

Kindermarkt

Ook is er weer een kindermarkt, deze staat bij de muziektent. Verschillende kinderen hebben zich bij de organisatie aangemeld om onder andere zelf gemaakte sieraden te verkopen, nagels te laten lakken, naamtakjes te verkopen en nog veel meer. Voor de kinderen is er genoeg te beleven en te zien. Zo kunnen ze de pompoen versieren bij Yvette Rademakers, zich creatief uitleven bij de stand van Triade of deelnemen aan een dansworkshop van Rik Niks.

Kunstlaan

Speciaal voor de jubileumeditie is er dit jaar een Kunstlaan. Diverse kunstenaars, professionals en amateurs, stellen hun werk tentoon. Van beelden tot fotografie, van schilderkunst tot zelf doen bij Triade. Tijdens deze romantische dag zorgen alle serviceclubs uit Den Helder voor heerlijke hapjes en drankjes. Zij staan op het middenveld bij het grote podium. Dit jaar kan men tot 20.00 uur genieten van een barbecue zodat iedereen kan blijven tot en met het maanlichtconcert. De muziek tussen 17.30 en 20.00 uur wordt verzorgd door dj Jelte. Om 17.30 uur is er wederom een badeendjesrace. De opbrengst van de serviceclubs komt ten bate van het goede doel. Dit jaar is dat een nieuwe bus voor de Voedselbank en zoals ieder jaar gratis muziekconcerten in het Timorpark. Om 20.00 uur begint het Kampanje Maanlichtconcert. Dit jaar treedt ZaZi op. De drie jonge vrouwen van ZaZi zijn inmiddels omarmd door de Nederlandse media en favoriet van Radio 1 en Radio 2 door onder andere de hitsingle 'Turn Me On'.

Afbeelding
IJsbaan: Opening IJsbaan Helderse binnenstad Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Gedumpte wasmachine in brand 112-nieuws 5 dec, 17:00
Afbeelding
Drystack profiteert nog steeds van winst OVNH: ‘Zelfs vanuit Australië was er interesse’ Algemeen 2 dec, 16:10
Afbeelding
Open Dag bij het Horizon College Algemeen 1 dec, 16:16
Afbeelding
Wanneer mag je een deurwaarder inschakelen? Algemeen 1 dec, 15:57
Afbeelding
Betere telefonische bereikbaarheid voor hulp op gebied van Zorg, Jeugd , Werk en Inkomen in Den Helder Algemeen 1 dec, 09:07
Afbeelding
De MTB Napoleontocht in Den Helder Algemeen 30 nov, 12:26
Afbeelding
Mooie gifts voor het Leger des Heils Den Helder Algemeen 30 nov, 11:59
Afbeelding
Hotels in Den Helder | Overnachten in Den Helder Algemeen 29 nov, 15:29
Afbeelding
Natuureducatielessen op Thijsseschool op Texel en in Den Helder Algemeen 29 nov, 11:49
Afbeelding
Virgil van Dijk, de rots in de branding van Oranje Oranje 29 nov, 11:00
Afbeelding
Oranje in Qatar: matige start kan leiden tot groot succes Oranje 28 nov, 15:00
Afbeelding
Thuis natuurlijke cosmetica maken met De Helderse Vallei Algemeen 28 nov, 13:51
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Den Helder

Op Rodi Den Helder volg je het laatste nieuws uit Den Helder. Rodi Den Helder informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Den Helder

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Den Helder in je mailbox.