Sporten met JouwSportProject - Vier kennismakingslessen bij verschillende verenigingen

Nieuws
Met het JouwSportProject is het mogelijk om eens een kennismakingsles basketbal te volgen. (Foto: Team Sportservice Den Helder)
Met het JouwSportProject is het mogelijk om eens een kennismakingsles basketbal te volgen. (Foto: Team Sportservice Den Helder) rodi.nl

DEN HELDER - Via JouwSportProject kunnen scholieren deelnemen aan vier kennismakingslessen bij verschillende (sport)verenigingen. De inschrijving is geopend en leerlingen uit gemeente Den Helder kunnen zich tot donderdag 18 oktober inschrijven. Vier keer kennismaken met een sport naar keuze voor € 5,- per sport.
Team Sportservice heeft het JSP gedigitaliseerd. Inschrijven en betalen kan per heden alleen online via een nieuwe inschrijfwebsite. Op deze handige en overzichtelijke website zijn de sporten te zien en kan er ingeschreven en per i-deal betaald worden. Er hoeft geen account of iets dergelijks aangemaakt te worden.
Via denhelder.inschrijventeamsportservice.nl/ kom je op de inschrijfwebsite. Klik op de ‘tegel’ JouwSportProject en daarna op de 'tegel' inschrijven sportaanbod JSP. Per doelgroep en kern kan er gezocht worden naar verschillende sporten op leeftijd en gebied. De lessen starten na de herfstvakantie.
Meer info en aanmelden: www.teamsportservice.nl/denhelder. Neem voor meer informatie contact met Jordy of Lydia van Team Sportservice Den Helder, tel. 0223-684726.