Nienke Dingemans en Jan van Bijnen bij Rialto Live

Nieuws
Nienke Dingemans met medegitarist Jan van Bijnen bij Rialto Live.
Nienke Dingemans met medegitarist Jan van Bijnen bij Rialto Live. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - In de muziekwereld zijn er altijd verrassingen te ontdekken, en soms komen er jonge talenten tevoorschijn die direct indruk weten te maken. Zo is daar de 17-jarige bluesgitariste Nienke Dingemans, die met haar opmerkelijke talent al snel naam heeft gemaakt. Zondag 4 juni om 14.30 uur zullen Nienke Dingemans en medegitarist Jan van Bijnen gezamenlijk optreden bij Rialto Live.

Nienke Dingemans brak in 2022 definitief door met haar single ‘Tennesee River’, gevolgd door het succesvolle album ‘Devil on my Shoulder’ geproduceerd door Jan van Bijnen. Ondanks haar leeftijd heeft Nienke een heel eigen bluesy sound ontwikkeld en weet ze zich te onderscheiden met hoogwaardige nummers binnen het bluesgenre. In Den Helder, waar de liefde voor de blues sterk aanwezig is, zal het optreden van dit duo ongetwijfeld vele liefhebbers aanspreken. 

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor €12,50. Mail naar rialtolive@gmail.com, dit kan tot en met 3 juni. Aan de deur zijn kaarten verkrijgbaar voor €15, alleen betaling per pin. Het optreden vindt plaats in de Foyer Zevenskoop, Julianaplein 43, Den Helder. De deuren gaan open om 14.00 uur en het optreden begint om 14.30 uur. 

Meer informatie via Facebook en Instagram: Facebook.com/rialtolivedenhelder, Instagram.com/rialtolivedenhelder.