Sneltekenaar personaliseert waardebonnen voor Kerstmis

Nieuws
Sneltekenaar Monique personaliseert bonnen bij De Helderse Vallei
Sneltekenaar Monique personaliseert bonnen bij De Helderse Vallei (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Na de prachtige creaties die tijdens de Waardebonservice rond Sinterklaas zijn ontstaan, kunnen bezoekers nu ook zondag 17 december een gepersonaliseerde waardebon laten maken bij De Helderse Vallei. 

De Helderse Vallei moedigt aan om dit jaar te kiezen voor cadeau-ideeën die niet alleen bijzonder zijn, maar ook beter voor de wereld. Geen spullen, maar ervaringen. De Helderse Vallei stelt dat mensen de meeste schade toebrengen aan de aarde door het kopen van spullen. Dat is niet te zien als je het koopt, maar de productie van alle spullen heeft een zeer grote negatieve impact op de aarde. Met de waardebonservice kunnen bezoekers deze impact tot een minimum reduceren.  

De tekst gaat door onder de afbeelding.


Deze activiteit is geschikt voor (groot)ouders - Foto: aangeleverd

Sneltekenaar Monique Dozy tekent zondag 17 december van 14.00 tot 16.00 uur gepersonaliseerde waardebonnen. (Groot)ouders kunnen langskomen bij het bezoekerscentrum van De Helderse Vallei. Kies de ervaring die je cadeau wilt geven, vertel Monique over je (klein)kind en zij gaat aan de slag. Bij de inpakbalie wordt de bon ingepakt. 

Deelname is gratis. Monique heeft tijd om ongeveer twintig waardebonnen te tekenen dus kom op tijd, 1 bon per gezin. Meer informatie via www.deheldersevallei.nl