Kerstzangdienst in Morgensterkerk

Nieuws
Tijdens dit kerstconcert zullen koorzang, trompet, orgel, piano en samenzang harmonieus samenkomen om de feestelijke kerstsfeer te verspreiden.
Tijdens dit kerstconcert zullen koorzang, trompet, orgel, piano en samenzang harmonieus samenkomen om de feestelijke kerstsfeer te verspreiden. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - De kerstzangdienst vindt zaterdag 9 december om 20.00 uur plaats in de Morgensterkerk. Tijdens dit kerstconcert zullen koorzang, trompet, orgel, piano en samenzang harmonieus samenkomen om de feestelijke kerstsfeer te verspreiden. De toegang is gratis.  

Het christelijk gemengd koor Rejoice, onder leiding van Alfred de Jong, belooft een indrukwekkend repertoire ten gehore te brengen. Met ongeveer 65 leden brengt het koor niet alleen prachtige koorzang, maar ook een sfeervolle samenzang. Lea Paliczová, de vaste begeleidster van het koor, zal de piano bespelen en zo bezoekers laten genieten van de mooie klanken van dit instrument. Ook Maurice van Dijk, bekend als de meester van het klein koper (trompet), is van de partij. Maurice heeft meerdere keren voor het koningshuis mogen spelen en heeft ook tientallen keren zijn medewerking verleend aan het programma Nederland Zingt. Bovendien zal Jorrit Woudt, een getalenteerde organist uit Den Helder, zijn indrukwekkende vaardigheden op het orgel laten horen. Zijn bekendheid strekt zich uit over het hele land door zijn vele concertuitvoeringen.

De kerk gaat open om 19.30 uur. Na afloop is er een collecte. Deze vrijwillige bijdrage draagt bij aan de kosten van de avond en wordt zeer op prijs gesteld. Locatie: Drs. F. Bijlweg 9 in Den Helder.