Theatervoorstelling over positieve gezondheid in de Noordkop

Nieuws
Een inspirerende en verbindende voorstelling over positieve gezondheid.
Een inspirerende en verbindende voorstelling over positieve gezondheid. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Theater A La Carte speelt dinsdag 12 december de voorstelling ‘Dromen Vangen’ in de Kampanje in Den Helder.  Het betreft een inspirerende en verbindende voorstelling die zich richt op het thema Positieve Gezondheid. 

Na het succes van de voorstelling op Texel afgelopen juni, geven nu ook de gemeenten Den Helder, Schagen en Hollands Kroon invulling aan de vraag: Hoe kunnen we elkaar inspireren en samen groeien naar een wereld waarin Positieve Gezondheid overal terug te zien en te voelen is? Na afloop van de voorstelling in Den Helder is er in het inspiratiecafé gelegenheid om hierover van gedachten te wisselen.

Voorstelling ‘Dromen Vangen’

De voorstelling ‘Dromen Vangen’ start met een crash course positieve gezondheid, gevolgd door verschillende scènes, die op professioneel en privé vlak heel herkenbaar zijn. Hoe vergroten we veerkracht, vertrouwen en lef bij onszelf en bij de mensen om ons heen? En hoe voeren we een betekenisvol gesprek, bijvoorbeeld op school, in de wijk of op het sportveld? Zowel tijdens de voorstelling als in het inspiratiecafé worden aanwezigen uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over best practices, kansen en dromen.   

Voor de voorstelling zijn professionals uitgenodigd uit de zorg, welzijn, het onderwijs of de sport en medewerkers van de betrokken gemeenten. Om het gesprek ook echt samen met inwoners te kunnen voeren is iedereen welkom om een vriend, vriendin, familielid, buurman of buurvrouw mee te nemen die zich betrokken voelt bij deze verschuiving.

Programma 

17.30 uur - Inloop inspiratiecafé met soep en een broodje 

18.30 uur - Verplaatsen richting de zaal 

18.45 uur - Openingswoord 

19.00 uur - Start voorstelling 

20.30 uur - Gezellige (kerst)borrel in het inspiratiecafé 

21.30 uur - Afsluiting 

Ben jij ook geïnteresseerd in de ontwikkelingen op het gebied van positieve gezondheid en wil je de voorstelling graag bijwonen? Stuur dan een mail naar mdewijs@teamsportservice.nl voor het ontvangen van de uitnodiging en de link naar het aanmeldformulier. Je kunt je tot uiterlijk 4 december aanmelden.