Serviceclub Inner Wheel Den Helder verkoopt tweedehands kleding voor goede doelen

Nieuws
De dames van Inner Wheel heten iedereen van harte welkom en hopen op een succesvolle opbrengst voor het goede doel.
De dames van Inner Wheel heten iedereen van harte welkom en hopen op een succesvolle opbrengst voor het goede doel. (Foto: Pixabay)

DEN HELDER - Serviceclub Inner Wheel Den Helder zet zich in voor lokale goede doelen door drie weken lang tweedehands dames- en herenkleding te verkopen. De verkoop loopt tot en met 22 december en vindt plaats op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddagen van 12.00 tot 17.00 uur. 

De stand met goede en zeer betaalbare tweedehands kleding op ´Winterdromen´ in de Kampanje werd goed bezocht. Dit is een leuk opstapje naar de verkoop van de kleding die de dames van Serviceclub Inner Wheel elk jaar in een pop-up winkel organiseren. Vorig jaar was de verkoop nog in de oude H&M-winkel in de Kroonpassage. Dit jaar kan de organisatie met een keur aan goede tweedehandskleding een prachtig winkelpand betrekken aan de Marsdiepstraat 403, recht tegenover slagerij Peter Konijn. 

Opbrengst gaat naar lokale goede doelen

‘’We zijn blij dat we de kleding, juist nu met het oog op de feestelijke decembermaand, weer kunnen gaan verkopen. We hopen dat we veel geld mogen ophalen voor plaatselijke goede doelen, waaronder bijvoorbeeld de Voedselbank en de Speelgoedbank’’, aldus Jeannine Vaessen van Inner Wheel Den Helder. Ook nu hangt er weer veel dameskleding aan de rekken en is de collectie herenkleding dit jaar groter dan voorheen. Daarnaast is er feestkleding voorhanden, handig met de feestdagen voor de deur. Naast kleding voor het goede doel zijn ook de ‘Sail Den Helder 2023’-puzzel (opbrengst gaat volledig naar het goede doel) en de ‘Den Helder Helden’-puzzel van Ilse Kootkar verkrijgbaar. Er staan veel bekende Helderse gezichten op en ook hiervan gaat een deel van de opbrengst naar het goede doel.

Er is voldoende parkeergelegenheid en een rolstoelvriendelijke ingang. De dames van Inner Wheel heten iedereen van harte welkom en hopen op een succesvolle opbrengst voor het goede doel.