Inschrijving Wandelhalve Den Helder geopend

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Het bestuur van de Halve van Den Helder is vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen voor de twaalfde editie van dit populaire evenement, dat plaatsvindt op 13 en 14 april 2024. De inschrijving voor de wandelhalve is geopend en al 80% van de kaarten is verkocht. Wees er snel bij als je nog een kaartje wil bemachtigen, want vol is vol. Inschrijven kan via www.halvevandenhelder.nl

De wandelhalve vindt plaats op zaterdag 13 april. “Van ons kun je natuurlijk weer een fantastische route verwachten met heel veel entertainment en kunst”, laat de organisatie weten. “Het belooft weer een echt feestje te worden!”

Hardlopen

Het hardloopevenement vindt plaats op zondag 14 april en biedt diverse afstanden, waaronder een uitdagende 21 kilometer, 10 kilometer en de 4 kilometer. ‘’Ook dit jaar organiseren voor de kleine hardlopers onder ons de Kidsrun. Korte afstanden om zo kennis te maken met het hardlopen en dat geheel gratis. Zo zie je maar weer: voor ieder wat wils en dat maakt de Halve van Den Helder toegankelijk voor iedereen.’’ Inschrijving voor de hardloopafstanden opent op 5 januari 2024.

De tekst gaat door onder de afbeelding.


Het hardloopevenement biedt diverse afstanden, waaronder de uitdagende 21 kilometer. - Foto: aangeleverd

Bedrijvenloop

Bedrijven hebben de mogelijkheid om als team deel te nemen aan de bedrijvenloop. Na een warm welkom zul je samen met je collega’s als team een sportieve prestatie neerzetten, waarna je heerlijk kunt nagenieten in het bedrijfscafé. Geef je bedrijf op, vorm teams en laat je van je sportiefste kant zien. Inschrijven voor de bedrijvenloop kan tot 1 april 2024.

Vrijwilligers

De organisatie zoekt enthousiaste vrijwilligers voor diverse taken, van verkeersregelaars tot medaille-uitdelers. Aanmelden kan via vrijwilligers@halvevandenhelder.nl.

Meer informatie via www.halvevandenhelder.nl of info@halvevandenhelder.nl. De organisatie sluit af: ‘’Wij hebben er zin in en we zien jullie volgend jaar bij de Halve van Den Helder 2024!’’