Altijd al de Lange Jaap in Den Helder willen fotograferen?

Nieuws
Altijd al de Lange Jaap willen fotograferen?
Altijd al de Lange Jaap willen fotograferen? (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Leg zaterdag 2 maart de schoonheid van de Helderse Duinen fotografisch vast. Ga ‘s morgens vroeg mee met deze foto-zwerftocht door de Grafelijkheidsduinen bij Den Helder, op zoek naar mooie plaatjes.

Je loopt in rustig tempo met de natuurgids van Landschap Noord-Holland door het voormalig waterwingebied en langs de Harmplas in de Grafelijkheidsduinen, buiten de gebaande paden.
De gidsen - zelf ook enthousiaste fotografen - weten de mooie plekjes en vertellen over de omgeving, de natuur en de historie van het gebied.
Altijd al vanaf een bijzondere plaats De Lange Jaap willen fotograferen of vanaf het hoge duin De Razende Bol willen vastleggen? Dan is deze professionele snapshotwandeling precies iets voor jou. Trek goede (waterdichte) wandelschoenen aan en pas je kleding aan naar het jaargetijde.

Aanmelden

Graag vooraf aanmelden; ter plekke aansluiten is niet mogelijk. Wanneer: zaterdag 2 maart 2024 van 08.00 tot 10.30 uur. Vertrekpunt: Parkeerplaats Steakhouse Duinoord; Jan Verfailleweg 622; 1783 BW Den Helder. Zie voor verdere informatie en aanmelden: www.gaatumee.nl