Hartstichting zoekt dringend collectanten in Julianadorp

Nieuws
'In Julianadorp wordt altijd gul gegeven'
'In Julianadorp wordt altijd gul gegeven' (Foto: Hartstichting)

JULIANADORP - Iedereen kan iets doen! Van 7 tot en met 13 april vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats. Om deze week tot een succes te maken, is de Hartstichting op zoek naar zoveel mogelijk collectanten. Tijdens de collecteweek komen de collectanten in beweging voor een betere hartgezondheid voor iedereen.

Marja collecteert al jaren voor de Hartstichting: ‘Een bijdrage leveren aan een goed doel vind ik belangrijk. Ik vind het ook fijn dat ik kan collecteren in mijn eigen buurt, zo ben ik ook nog eens in contact met veel buurtgenoten’. Bovendien ben ik heel gezond bezig; als ik twee uur collecteer heb ik mijn beweging voor die dag binnen èn ik help een goed doel. In Julianadorp wordt altijd gul gegeven.’ 

“Als we niets doen, groeit het aantal hart- en vaatpatiënten binnen zes jaar met bijna een miljoen. Om dit tegen te gaan moeten we de hartgezondheid van Nederland verbeteren. Allereerst willen we zorgen dat mensen geen hart- of vaatziekte krijgen. Door te zorgen voor een gezondere leefomgeving en het tijdig opsporen van risicofactoren zoals hoge bloeddruk. Tegelijk zijn we er voor mensen met een hart- of vaatziekte die ons nú nodig hebben. Door te blijven inzetten op wetenschappelijk onderzoek om deze ziekten eerder op te sporen en beter te behandelen”, laat een woordvoerder namens de Hartstichting weten.

Meld je aan

Meedoen is makkelijk! Je loopt in je eigen wijk en het collecteren duurt ongeveer twee uurtjes. De Hartstichting loopt met collectebussen, waarop ook QR-codes staan. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij: Marja Steffens via 06 1231 6655 of me.steffens@hotmail.com. Aanmelden kan ook via www.hartstichting.nl/wordcollectant of bel met 070 - 315 56 95.