Voorjaarsvakantie in de bibliotheek Den Helder en Julianadorp

Nieuws
Er is deze week van alles te doen in de biebs van Den Helder en Julianadorp.
Er is deze week van alles te doen in de biebs van Den Helder en Julianadorp. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Ook tijdens de voorjaarsvakantie is er voor kinderen weer allerlei leuks te beleven bij KopGroep Bibliotheken. Zo wordt er weer druk geknutseld bij Voorlezen XL en kunnen zij meedoen aan een speurtocht van Vos en Haas.


In Bibliotheek School 7 wordt vandaag, woensdag 21 februari om 15.00 uur Voorlezen XL georganiseerd. Tijdens deze middag wordt een mooi verhaal voorgelezen en kunnen de kinderen daarna gezellig samen knutselen. Deze activiteit is gratis en opgeven is niet nodig.

Vos en Haas

Tijdens de voorjaarsvakantie (tot en met 24 februari) kunnen kinderen meedoen aan de speurtocht van Vos en Haas in Bibliotheek Nieuw Den Helder en Bibliotheek Julianadorp. In de bibliotheek moeten ze op zoek naar de verschillende opdrachten. Met deze opdrachten verdienen ze letters, waarmee ze een codewoord kunnen maken. Na afloop krijgen ze een kleurplaat en kunnen ze hun antwoord achterlaten om zo mee te dingen naar een prijs. De speurtocht is gratis te doen tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Meer informatie over de activiteiten van de bibliotheek is te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl/activiteiten