Helders Keltisch Ensemble in Studio Blank

Nieuws
Het Keltisch Ensemble van Triade uit Den Helder.
Het Keltisch Ensemble van Triade uit Den Helder. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER/DEN OEVER - Het Keltisch Ensemble van Triade geeft zaterdagmiddag 9 maart vanaf 15.00 uur een huiskamerconcert in de sfeervolle ruimte van Studio Blank. 

Onder leiding van Loes Bakker speelt het ensemble vrolijke, aanstekelijke en verrassende muziek uit alle Keltische windstreken: Ierland, Schotland, Spanje, Bretagne en België; maar ook speelt het ensemble Klezmer- en muziek uit de Balkan. Het repertoire varieert van snelle dansmuziek zoals jigs en reels tot langzame stukken, zoals slow airs en ballads.

De muzikanten bespelen verschillende instrumenten, te weten viool, harp, dwarsfluit, gitaar, tinwhistle, hobo, accordeon, percussie en doedelzak. In de pauze en na afloop van het concert zijn er lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar. In de galerie is de expositie met als thema: Ierland te bezichtigen.

Meer informatie

Inloop: vanaf 14.00 uur. Start concert: 15.00 uur. Entree: € 5,00; kaartverkoop aan de deur, contant of pin. Gelieve te reserveren via email of WhatsApp: info@studioblank.nl of 06 1558 4115. Studio Blank is te vinden aan de Gesterweg 20, 1779 EH in Den Oever.
1779 EH  Den Oever.

Parkeren: op het parkeerterrein van voetbalvereniging Wiron aan de Oosterkruisweg 6, 1779 XR Den Oever. Dit is één à twee minuten lopen maar daar is altijd voldoende parkeergelegenheid.