Nieuwe boeken Helderse auteurs uitgegeven

Nieuws
Nieuw uitgebrachte boeken van twee Helderse auteurs.
Nieuw uitgebrachte boeken van twee Helderse auteurs. (Foto: Pexels.com)

JULIANADORP/DEN HELDER - Het nieuwe boek van Evert de Boer uit Julianadorp is vrijdag 23 februari verschenen, evenals het boek van Engelien Barsingerhorn uit Den Helder.

Het boek van Evert de Boer heet ‘Over opeenvolgende dagen - een boeiende episode uit het hedendaagse leven van twee mensen’. Door middel van een rijke woordenschat en poëtisch taalgebruik weet Evert een diepgaand verhaal te schrijven. Beschreven wordt een episode uit het leven van twee mensen, die door prikkels en associaties al dynamiek vertoont. Evert de Boer debuteerde in 2019 met de dichtbundel: Dit doe ik ook nog... In 2021 verscheen zijn tweede bundel: Ik plant een boom gelijk je naam. Prijs: €22,50, incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België Uitvoering: Paperback

Het nieuwe boek van Engelien Barsingerhorn heet ‘Gedachtekracht’. In deze bundel biedt Engelien de lezer niet alleen een weerspiegeling van haar leven, waarbij onderwerpen zoals ouderdom en de fysieke ongemakken aan bod komen, maar ook een creatieve speling tussen lengte en ritme. Engelien Barsingerhorn is een beetje anders, maar krijgt alle ruimte om haar creatieve schrijfwijze te uiten aan haar omgeving. Prijs: €16,50, incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België Uitvoering: Paperback.

Beide boeken zijn uitgegeven door Uitgeverij Boekscout. E-mail: marketing@boekscout.nl