Uwe uit Julianadorp deelt ervaringen tijdens thematour

Nieuws
Impressie van een thematour.
Impressie van een thematour. (Foto: Nationale Duurzame Huizen Route)

JULIANADORP - Waar komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van een woning? Huiseigenaar Uwe uit Julianadorp heeft daar ervaring mee en deelt graag zijn tips met anderen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op woensdag 6 maart om 19.30 bij Uwe voor een rondleiding en uitleg over de duurzame maatregelen in zijn huis. Aanmelden kan gratis via de website van de Nationale Duurzame Huizen Route.


Tijdens een thematour geven huiseigenaren een rondleiding door hun woning en vertellen zij meer over een duurzaam thema, bijvoorbeeld over aardgasvrij wonen of de warmtepomp. Zo krijgen bezoekers de kans om duurzame maatregelen in de praktijk te zien en al hun vragen te stellen aan de bewoners. De thematour van huiseigenaar Uwe gaat onder meer over de hybride warmtepomp.

 Aanmelden voor thematour  

Inschrijven voor deze of andere thematours kan via: www.duurzamehuizenroute.nl/thematours. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.   

Nationale Duurzame Huizen Route  

De Nationale Duurzame Huizen Route wordt ondersteund door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, 133 gemeenten en provincies.