Afscheid van IJzingwekkend 7 in Kunsthal 45 in Den Helder

Nieuws
Prachtige eierdopjes te koop in Kunsthal 45.
Prachtige eierdopjes te koop in Kunsthal 45. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Wat een weken weer! De eerste expositie in de nieuwe tijdelijke ruimte zit er alweer bijna op. IJzingwekkend 7, Op Drift deed in alle opzichten zijn naam eer aan. “Zo waren we best wat huiverig of men ons wel weer zou weten te vinden, maar dat viel alles mee”, aldus een woordvoerder namens Kunsthal 45.

“Terecht ook, de ruimte is zo goed aangepakt door onze geweldige curatoren, die op kort bestek een tweeëneenhalve keer meer meters moesten vullen dan waar ze op hadden gepland. Mede dankzij de beeldhouwers, die graag gehoor gaven aan de oproep vooral meer “

Hartverwarmend

De medewerkers van Kunsthal 45 kijken dus terug op mooie weken, ondanks het waterballet bij de zeer regenachtige dagen; er wordt gelukkig aan gewerkt. En inderdaad, IJzingwekkend was het in alle opzichten in deze onverwarmde ruimte. “Maar gelukkig hebben wij stoere bezoekers. Dat vinden we dan weer hartverwarmend. Wat ook hartverwarmend is: binnenkort opent Uitgelicht, de volgende expositie, die kunstenaars uit de kunstuitleen uitlicht.”

Voorjaar in de lucht

De merel al gehoord? Het is nog wat grauw, maar het gaat de goede kant op. Voor je het week is het alweer Pasen. En dat komt goed uit. Sinds dit weekend zijn er namelijk prachtige eierdopjes te koop in Kunsthal 45. Zoals u mag verwachten allemaal met de hand gedecoreerd door Marja Lely, in haar heel eigen stijl. En die van Henriette van der Winden zijn niet alleen door haar gedecoreerd, maar helemaal vormgegeven. Ze zijn dus allemaal uniek, en mogen niet ontbreken bij een beetje kunstzinnig paasontbijt. Heel veel zijn het er niet, dus zorg dat u er op tijd bij bent.

Eierdopjes

Kom dus snel langs, geniet nog even van IJzingwekkend en neem wat eierdopjes mee naar huis. Of, als u niet van ei houdt, iets anders waarmee u het interieur in voorjaarsstemming kunt brengen. In het winwin45 kabinet is vast iets waar u blij van wordt. Kunt u niet zo snel langskomen? Mail ons dan! info@kunsthal45.nl.