Informatiekraam voor digitale ondersteuning Den Helder

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Pexels.com)

DEN HELDER - De digitale ontwikkelingen in de zorg gaan razendsnel en dat kan best ingewikkeld zijn. Benieuwd hoe u ondersteuning kunt krijgen in de digitale wereld? En hoe u bijvoorbeeld onderzoekuitslagen zelf kunt inzien in Mijn Noordwest? Kom dan woensdag 24 april naar de kraam voor digitale ondersteuning.

Noordwest staat samen met de Bibliotheek Kennemerwaard voor klaar van 10.00 tot 13.00 uur, om belangstellenden van alle informatie en ondersteuningsmogelijkheden te voorzien. De kraam is te vinden in de centrale hal, Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Den Helder.

Aanbod 

Bibliotheken organiseren regelmatig cursussen en inloopspreekuren, voor ondersteuning bij digitale zaken. Denk bijvoorbeeld aan: het werken met een computer, tablet of smartphone, het gebruik van DigiD (aanvragen en/of inloggen), zoeken naar betrouwbare informatie op internet en het regelen van gezondheidszaken via internet.

Patiëntenservice 

Patiënten van Noordwest kunnen bij de patiëntenservice terecht voor vragen over digitale zorg, waaronder het patiëntenportaal Mijn Noordwest. Maar ook om bijvoorbeeld een videoconsult te oefenen.

De kraam is tot stand gekomen uit een samenwerking voor digitale ondersteuning, met huisartsenorganisaties HONK en HKN en Bibliotheek Kennemerwaard en KopGroep Bibliotheken.