Nieuwe cursusaanbod Triade

Nieuws

DEN HELDER - Het nieuwe cursusaanbod voor het seizoen 2017-2018 van Triade is bekend en het gehele aanbod staat in de kleurrijke krant van Triade. Voor iedereen zit er wel een leuke, inspirerende en leerzame cursus bij. Ligt je interesse op het gebied van muziek, dans, beeldend, fotografie, multimedia, theater of musical dan ben je bij Triade aan het juiste adres.
Bij Triade kun je (bijna) op alle instrumenten les krijgen. Er is les in Den Helder en in Julianadorp. Wil je een keer een instrument uitproberen? Dan kun je een proefles of een probeercursus doen. Bij Triade maken cursisten ook samen muziek, wat garant staat voor veel muzikaal plezier. Er zijn bands, orkesten en ensembles waar je bij kunt aansluiten.
Ook wordt in het nieuwe seizoen weer volop gezongen in het Huis van de Kunsten. Je kunt individuele zanglessen volgen, maar er zijn ook verschillende zanggroepen met divers repertoire voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Ontdekkingstocht

In de ateliers geef je je eigen ideeën vorm tijdens de cursussen teken- en schilderen, beeldhouwen, keramiek, vilten, glas-in-lood en interieurontwerp. De docenten inspireren, adviseren en dagen je uit om op ontdekkingstocht te gaan. Nieuw is de cursus ‘Van lettering naar concrete poëzie’ op maandagavond, voor cursisten die graag creatief met taal zijn.
In samenwerking met Fotoschool Den Helder zijn er het hele jaar weer diverse cursussen fotografie: van dagcursus tot een uitgebreide verdiepende jaaropleiding. Voor kinderen die alles willen weten over media heeft Triade de Wizzkids! Club. De docent neemt je mee in de digitale wereld en leert je alles over animatie, fotografie, film en vormgeving.
Dans

Dansen is voor iedereen. In de royale dansstudio geven ze de vertrouwde lessen in klassiek ballet, jazz, streetdance en combi-jazz. Voor de jonge kinderen is er ook samen dansen met (groot)ouders, peuterdans en kinderdans.
Bij de cursussen musical en theater krijgt ieder kind ruimte om zich te ontwikkelen, te ontdekken waar hun kracht ligt en spelen eigen ideeën en fantasie een heel belangrijke rol. De musical- en theaterlessen worden dit jaar ook in Julianadorp aangeboden.
Triade is te vinden aan de Middenweg 2 in Den Helder, tel. 0223-537200 of kijk op www.triade-denhelder.nl.