ZomerDromen

Nieuws

DEN HELDER - In het Timorpark is de eerste zondag van september weer ZomerDromen; vanaf 12.00 uur kan publiek flaneren langs bijzondere marktkramen, picknicken langs de vijver, proeven van diverse heerlijkheden, meedansen op het danspodium en genieten van muziek. Het evenement is gratis toegankelijk.
Dit jaar heeft de organisatie wegens minder subsidies noodgedwongen voor 3 september het grote podium laten vervallen in het programma. Desalniettemin wordt het een gezellige dag. Het programma van ZomerDromen bestaat uit meerdere onderdelen. Allereerst is er een markt met allerlei verschillende kramen met een Engelse uitstraling. Van Oudhollandse snoepjes tot brocante, van sieraden tot meubels en soorten thee. Op de markt staan ook diverse kunstenaars. Kinderen kunnen in de draaimolen, verschillende spellen doen en genieten in de Bellentuin.
Tijdens deze romantische dag zorgen verschillende serviceclubs uit Den Helder voor heerlijke hapjes en drankjes op het middenveld van het park bij het danspodium. Ook zijn er foodtrucks. De opbrengst van de serviceclubs komt ten bate van goede doelen. Zoals ieder jaar zijn dat onder andere de gratis muziekconcerten in het Timorpark.


Danspodium

Ook dit jaar is er een danspodium op het middenveld, de plek waar voorheen het grote podium stond. Leerlingen van Jan Plomp, Rik Niks en Hous of Dance verzorgen daar verschillende optredens. Tevens zijn er gratis workshops. De muziektent biedt plaats aan muzikanten uit de regio met vanzelfsprekend een romantisch repertoire.

Afbeelding
IJsbaan: Opening IJsbaan Helderse binnenstad Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Gedumpte wasmachine in brand 112-nieuws 5 dec, 17:00
Afbeelding
Drystack profiteert nog steeds van winst OVNH: ‘Zelfs vanuit Australië was er interesse’ Algemeen 2 dec, 16:10
Afbeelding
Open Dag bij het Horizon College Algemeen 1 dec, 16:16
Afbeelding
Wanneer mag je een deurwaarder inschakelen? Algemeen 1 dec, 15:57
Afbeelding
Betere telefonische bereikbaarheid voor hulp op gebied van Zorg, Jeugd , Werk en Inkomen in Den Helder Algemeen 1 dec, 09:07
Afbeelding
De MTB Napoleontocht in Den Helder Algemeen 30 nov, 12:26
Afbeelding
Mooie gifts voor het Leger des Heils Den Helder Algemeen 30 nov, 11:59
Afbeelding
Hotels in Den Helder | Overnachten in Den Helder Algemeen 29 nov, 15:29
Afbeelding
Natuureducatielessen op Thijsseschool op Texel en in Den Helder Algemeen 29 nov, 11:49
Afbeelding
Virgil van Dijk, de rots in de branding van Oranje Oranje 29 nov, 11:00
Afbeelding
Oranje in Qatar: matige start kan leiden tot groot succes Oranje 28 nov, 15:00
Afbeelding
Thuis natuurlijke cosmetica maken met De Helderse Vallei Algemeen 28 nov, 13:51
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Den Helder

Op Rodi Den Helder volg je het laatste nieuws uit Den Helder. Rodi Den Helder informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Den Helder

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Den Helder in je mailbox.