Jubileumuitvoering tuinconcert Marinierskapel

Nieuws

DEN HELDER - De Marinierskapel treedt woensdag 11 mei voor de vijfentwintigste keer op voor patiënten en medewerkers van Noordwest Ziekenhuisgroep. Het optreden vindt plaats in het Timorpark, tegenover het ziekenhuis. Belangstellenden zijn van harte welkom. De steelband van de Koninklijke Marine verwelkomt de bezoekers vanaf 14.00 uur. De Marinierskapel treedt op van 15.00 tot 16.00 uur.

Jaarlijks verzorgt de Marinierskapel van de Koninklijke Marine een concert in het Timorpark, als afsluiting van het nascholingsseizoen van de geneeskundige opleidingen van de Koninklijke Marine. Met het concert wordt ook de verbintenis tussen de Koninklijke Marine en Noordwest Ziekenhuisgroep tot uitdrukking gebracht. Dit jaar vindt het concert voor de vijfentwintigste keer plaats.
Bij eventuele slechte weersomstandigheden kan het concert niet plaatsvinden in de buitenlucht. Deze jubileumeditie wordt dan verplaats naar schouwburg De Kampanje op Willemsoord. Informatie hierover staat vanaf dinsdagmiddag 10 mei als nieuwsbericht vermeld op www.nwz.nl.