Open dag Noorder Kunstkring

Nieuws

DEN HELDER - De Noorder Kunstkring houdt zaterdag 3 september een open dag. Deze dag staat in het teken van 'Het jaar van het boek', zoals al het hele jaar 2016 in het teken van het boek staat. Er zijn een aantal werken gemaakt die verwijzen naar dit thema en deze zijn reeds geëxposeerd tijdens de Pinksterexpositie.

Leden presenteren ook hun andere werk en er wordt getekend, geschilderd en geboetseerd naar model/portret. Speksteen wordt bewerkt, experimenteel geschilderd, geboetseerd, geëtst en er wordt een demonstratie zijde schilderen gegeven. Zo kan men kennismaken met de mogelijkheden die deze vereniging biedt. Tijdens een bezoek aan deze open dag kunnen bezoekers zich inschrijven voor de workshops speksteen bewerken, portret boetseren, mandala/zendalatekenen, de cursus zijde schilderen en een introductiecursus.
De Open Dag is van 13.00 tot 17.00 uur. Het atelier van de Noorder Kunstkring is gevestigd aan de Pasteurstraat 147a, naast de praktijk van de dierenarts. Maak kennis met deze veelzijdige en gezellige club en kom eens langs. Meer informatie op www.wp.noorderkunstkring.nl