ZomerDromen in Timorpark - Niels Geusebroek sluit groots af

Nieuws

DEN HELDER - ZomerDromen; de eerste zondag van september is het weer tijd voor dit festijn in het Timorpark. Vanaf 12.00 uur kan het publiek flaneren langs bijzondere marktkramen, picknicken langs de vijver, proeven van diverse heerlijkheden, meedansen op het danspodium, genieten van vele soorten muziek met als afsluiter Niels Geusebroek.

Het is zondag 4 september de twaalfde editie van ZomerDromen. Na vorig jaar de uitwijk op Willemsoord wegens het extreme weer, hoopt de organisatie dit jaar weer in het park te kunnen dromen. Het programma van ZomerDromen bestaat uit onderdelen als een markt met verschillende kramen met een Engelse uitstraling. Van Oudhollandse snoepjes tot brocante, van prachtige sieraden tot olijfolie en heerlijke thee. Zomerdromen wordt dit jaar groots afgesloten met een optreden van Niels Geusebroek. Er is dit jaar geen maanlichtconcert, maar deze professionele artiest komt direct om 17.00 uur.

Uitgebreid

Door de grote publieke belangstelling is het terrein dit jaar uitgebreid. Het kinderplein komt op het veld in de buurt van het ziekenhuis. Op dit veld kunnen kinderen genieten van een ouderwetse draaimolen, een kunstwerk schieten bij Hatseflats, meedoen aan de diverse circusworkshops bij circus Malle Balle of iets kopen op de kindermarkt. Bij het kinderveld staan ook leuke eettenten. Wat te denken van de pannenkoekenwagen van de Ronde Tafel of de Toffe Tosti’s. In de Kunstlaan tonen diverse kunstenaars, professionals en amateurs hun werk. Serviceclubs uit Den Helder verzorgen heerlijke hapjes en drankjes op het middenveld van het park bij het grote podium. Om 17.30 uur is er wederom een badeendjesrace. De opbrengst van de serviceclubs komt ten bate van het goede doel. Zoals ieder jaar zijn dat onder andere de gratis muziekconcerten in het Timorpark. Op het danspodium verzorgen leerlingen van Triade, Jan Plomp, OKK, Body Fit en Rik Niks verschillende optredens. Tevens zijn er gratis workshops. OKK staat met de tumblingbaan weer naast het podium, dit zal zijn om 13.00 en om 15.30 uur.

Afbeelding
IJsbaan: Opening IJsbaan Helderse binnenstad Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Gedumpte wasmachine in brand 112-nieuws 5 dec, 17:00
Afbeelding
Drystack profiteert nog steeds van winst OVNH: ‘Zelfs vanuit Australië was er interesse’ Algemeen 2 dec, 16:10
Afbeelding
Open Dag bij het Horizon College Algemeen 1 dec, 16:16
Afbeelding
Wanneer mag je een deurwaarder inschakelen? Algemeen 1 dec, 15:57
Afbeelding
Betere telefonische bereikbaarheid voor hulp op gebied van Zorg, Jeugd , Werk en Inkomen in Den Helder Algemeen 1 dec, 09:07
Afbeelding
De MTB Napoleontocht in Den Helder Algemeen 30 nov, 12:26
Afbeelding
Mooie gifts voor het Leger des Heils Den Helder Algemeen 30 nov, 11:59
Afbeelding
Hotels in Den Helder | Overnachten in Den Helder Algemeen 29 nov, 15:29
Afbeelding
Natuureducatielessen op Thijsseschool op Texel en in Den Helder Algemeen 29 nov, 11:49
Afbeelding
Virgil van Dijk, de rots in de branding van Oranje Oranje 29 nov, 11:00
Afbeelding
Oranje in Qatar: matige start kan leiden tot groot succes Oranje 28 nov, 15:00
Afbeelding
Thuis natuurlijke cosmetica maken met De Helderse Vallei Algemeen 28 nov, 13:51
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Den Helder

Op Rodi Den Helder volg je het laatste nieuws uit Den Helder. Rodi Den Helder informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Den Helder

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Den Helder in je mailbox.