Van Twillert toont woningen in live video - Helderse makelaardij innovatief en eerlijk

Nieuws

DEN HELDER - "We gaan woningen vanaf heden live tonen aan belangstellenden en dat is een noviteit in de Kop van Noord-Holland", valt directeur/makelaar Chris de Vroom enthousiast met de deur in huis. In het aansprekende makelaarskantoor aan de Drs. F. Bijlweg waar de klant naast de aan- en verkoop en verhuur van woningen ook terecht kan voor verzekeringen en hypotheken, legt hij uit hoe dat in zijn werk gaat.
"Social Media is natuurlijk niet meer weg te denken en ook wij beschikken al langer over een Facebookpagina waarop wij met de regelmaat van de klok ons woningaanbod laten zien. Binnenkort gaan we dat live doen en dat is mogelijk dankzij de nieuwe functie waarover Facebook beschikt. Iedereen die een connectie met ons heeft op Facebook kan op bepaalde tijdstippen die ik van tevoren aankondig, live meegenieten van een te koop staande woning. Al filmend loop ik de hele woning door, waarbij ik binnen no time kan reageren op mensen die op dat moment meekijken. Als er bijvoorbeeld een vraag komt over de leeftijd van de verwarmingsketel, kan ik daarop onmiddellijk anticiperen. En nog belangrijker: als de woning bevalt, kan er meteen op worden geboden", zegt Chris de Vroom die al sinds '97 verbonden is aan Makelaardij van Twillert.


Klip en klaar

De Helderse makelaar is altijd in voor nieuwe dingen. "Om bij te blijven moet je innovatief zijn. Huizen verkopen is een vak en ik vind het belangrijk dat leuk te houden. Met Social Media mag het allemaal wat losser en daar doen wij ons voordeel mee. Ik juich het toe dat we via Social Media mensen aan ons kunnen binden, waarmee we het contact kunnen onderhouden. Het zogenaamde woningen dumpen rechtstreeks vanaf funda op Facebook kunnen we allemaal. Ik ga juist voor de afwisseling en doe dat met leuke info, weetjes en juridische vraagstukjes. Verder vind ik het belangrijk om de woningen goed in de markt te zetten op een no nonsens manier. Gewoon klip en klaar. Ik vraag de eigenaren te allen tijde of ze hun woning netjes willen presenteren. De foto's die we ervoor gebruiken zijn altijd realistisch en als ik de filmpjes maak plaats ik evenmin een groothoeklens op mijn telefoon. Het is zoals het is."
Kijk voor meer informatie op www.makelaardijvantwillert.nl en natuurlijk op de Facebookpagina (zoek op Makelaardij van Twillert) om niets van het aanbod te missen!