Windsurflessen in Noord-Holland

Partnerbijdrage
Windsurfen
Windsurfen (Foto: aangeleverd)

REGIO - Zaterdag 14 en zondag 15 mei start er op het Amstelmeer weer een nieuwe reeks lessen van de Windsurfclub. Deze cursus van Leerwindsurfen.nl biedt kinderen de mogelijkheid om op een veilige, goedkope en super leuke manier wekelijks windsurfles te krijgen. Met dank aan de ervaren en enthousiaste instructeurs leren de kids in no-time de fijne kneepjes van deze leuke en uitdagende watersport. Als je twijfelt of je het leuk vindt kun je in de meivakantie meedoen aan de Windsurfclub Proefles. 

Bij de Windsurfclub leren kinderen vanaf 9 jaar in dertien lessen van anderhalf uur zelfstandig windsurfen. Wij zorgen voor het beste beginnersmateriaal, waarmee je heel snel goed leert windsurfen. Voor de meer ervaren windsurfers zijn er ook gevorderde groepen. Een deel van de lessen valt vóór de zomervakantie, het tweede deel is na de vakantie. Je kunt zelf kiezen of je les neemt op zaterdag of op zondag. Als je voor 1 mei via de website inschrijft kun je gebruik maken van de vroegboekkorting. In de zomervakantie is er geen Windsurfclub, maar kan er bijvoorbeeld wel meegedaan worden aan één van de Windsurfweken.

Windsurfclub Proefles

Voor de mensen die twijfelen of ze de Windsurfclub leuk vinden hebben wij in de meivakantie de Windsurfclub Proeflessen.

Verder zijn er nog het hele seizoen privé- en groepslessen en in de zomervakantie zijn de Windsurfweken. Kijk voor meer informatie op www.leerwindsurfen.nl of bel met Niek van der Linde 06-45552032.