Aannemersbedrijf Gerard Borst al 50 jaar een begrip

Partnerbijdrage
Het team van Aannemersbedrijf Gerard Borst.
Het team van Aannemersbedrijf Gerard Borst. (Foto: Erwin Vader, Zeeman Reclame Groep)

DEN HELDER – Aannemersbedrijf Gerard Borst viert het vijftigjarig bestaan met een open dag op zaterdag 4 juni van 11.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom aan de Kortevliet 36 in Den Helder.

Gerard Borst richtte het bedrijf in 1972 op. Ruim vijftig jaar later is zijn zoon, Gertjan, de trotse eigenaar samen met compagnon Tim Peters. Vooral in en rond Den Helder heeft het bedrijf mooie opdrachten. ‘’Je kunt het zo gek niet bedenken of wij bouwen het’’, vertelt Gertjan Borst.

Met de jarenlange ervaring in de agrarische sector bouwt het bedrijf de meest uiteenlopende bloembollenschuren, opslagloodsen, werktuig-bergingen en meer. Maar ook voor de utiliteitsbouw en de particuliere sector biedt het aannemersbedrijf hoogwaardig vakmanschap. ‘’Je kunt hierbij denken aan het (ver)bouwen van winkels, scholen en zorginstellingen. Maar ook het plaatsen van een dakraam of nieuwe kozijn tot het realiseren van een complete aanbouw.’’ Van klein tot groot: aannemersbedrijf Gerard Borst staat klaar met persoonlijk advies. Vertrouwen in elkaar is daarbij de basis.

Kracht van het bedrijf

Het bedrijf heeft inmiddels twintig medewerkers in dienst. ‘’Daar zit onze kracht. We hebben een vast team waardoor klanten één aanspreekpunt hebben, we houden de lijnen kort en denken met je mee.’’ Aannemersbedrijf Gerard Borst is een lokaal en traditioneel bedrijf dat zich blijft ontwikkelen, professionaliseren en moderniseren mét behoud van eigen karakter.

Gertjan heeft na het behalen van zijn studie ervaring opgedaan bij andere bedrijven. Eind jaren negentig kwam hij in loondienst bij zijn vader. In 2010 heeft Gerard officieel het stokje aan zijn zoon overgedragen, maar Gerard is er nog altijd te vinden. ‘’Rond 07.00 uur starten we en dan is mijn vader er ook’’, lacht Gertjan. ‘’Hij blijft op de achtergrond bezig. Niet zo intensief als voorheen, maar wel met evenveel passie en plezier. Dat is mooi om te zien.’’ In 2019 werd Tim Peters mede-eigenaar.

Tekst loopt door onder de foto.


Gertjan Borst en Tim Peters - Foto: Erwin Vader, Zeeman Reclame Groep

Jubileum

Het bedrijf bestaat dit jaar maar liefst 50 jaar en dit jubileum laten ze niet zomaar voorbijgaan. ‘’Mijn vader wordt vrijdag 75 jaar dus dat wordt ook gevierd. Dit is eigenlijk de pre-party voor ons.’’ Zaterdag 4 juni wordt het jubileum gevierd voor iedereen en houdt het bedrijf een open dag van 11.00 tot 16.00 uur. ‘’We hopen er gezamenlijk een mooie dag van te maken!’’ Wat brengt de toekomst Aannemersbedrijf Gerard Borst? ‘’Wij hopen op deze voet door te gaan. We zijn ontzettend blij met ons team, de klanten, leveranciers en noem maar op. Ook verwelkomen wij graag nieuwe klanten. We zien de toekomst zeer rooskleurig tegemoet en hopen nog lang door te mogen bouwen in en rond het mooie Den Helder!’’

Locatie:
Kortevliet 36
1786 PL Den Helder

Voor meer informatie kijk op www.gerardborst.nl of bel 0223 - 637 429


Foto: Erwin Vader, Zeeman Reclame Groep