Opening Waddenpoort & VIStival op 16 juli van 10.00 tot 17.30 uur

Partnerbijdrage
Bezoekers luistern aandachtig naar de gids.
Bezoekers luistern aandachtig naar de gids. (Foto: aangeleverd)

Wad een Wereld Waddenpoort opent op 16 juli voor jong en oud. Ontdek in Den Oever een heel uniek gebied en geniet van zangers, koren en orkesten, heerlijke verse vis, straattheater, geschiedenis, historische beroepen en nog veel meer.

Het wordt een dag vol verrassingen, activiteiten en festiviteiten om te beleven, te proeven en te ontdekken. Een dag voor iedereen! Burgemeester Rian van Dam van Hollands Kroon onthult om 14.00 uur het logo van de Waddenpoort. En ook jij kunt aanwezig zijn bij dit officiële moment. Voel je bij ons als een vis in het water. Mis niets en kijk nu op ons programmaoverzicht op de website. 

Winactie

Win een trip op een echte garnalenkotter voor vijf personen. Beleef 16 juli samen met je gezin, familie of buren deze prachtige ervaring, inclusief een hapje en een drankje. We geven deze prijs twee keer weg. De winnaars krijgen dinsdag 12 juli een bericht. 

Bezoek het evenement gratis tussen 10.00 en 17.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.openingwaddenpoort.nl

Deze actie is tot stand gekomen in samenwerking met De Groot Recreatie, gemeente Hollands Kroon en BEZOEK Holland boven Amsterdam.

Scan de QR-code en maak kans op de garnalenkotter-trip.


Maak kans op een trip met een garnalenkotter. Scan de QR-code.