32 woningen in ’t Zand-Noord in de verkoop

Partnerbijdrage
32 woningen in 't Zand-Noord
32 woningen in 't Zand-Noord (Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM – 13 juli start gebiedsontwikkelaar BPD uit Amsterdam in samenwerking met Kuin Vastgoedontwikkeling uit Bovenkarspel met de verkoop van 32 woningen in ’t Zand Noord fase 2B. Aannemingsbedrijf Kuin uit Bovenkarspel is tezamen met De Wolff & Partners verantwoordelijk voor het ontwerp en neemt de bouw van de woningen voor zijn rekening.

’t Zand Noord fase 2B is het vervolg van ’t Zand Noord fase 2A. In ’t Zand Noord fase 2B komen woningen in bijzondere architectuur met kenmerkende voor en achtergevels, Franse balkons en verschillende kleuren metselwerk.

In deze fase komen 12 rij- en 10 hoekwoningen, 6 twee-onder-een kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. De rij- en hoekwoningen hebben ca. 100 m² tot 132 m² woonoppervlakte en liggen in vijf rijtjes van drie, vier, vijf of zes woningen. De twee-onder-een kapwoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 132 m² of 147 m² en de vrijstaande woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 157 m² of 165 m². In dit deelplan liggen de twee-onder-een kapwoningen en de vrijstaande woningen met hun achtertuin aan het water. De architectuur die in deze fase is toegepast is vergelijkbaar met ’t Zand Noord fase 2A die eind 2021 is verkocht.

De verkoop start op 13 juli 2022. De inschrijving zal online plaatsvinden en alle verkoopdocumentatie wordt beschikbaar gesteld op de website: www.nieuwbouw-tzandnoord.nl. Vragen kunnen gesteld worden aan de betrokken makelaars (VLIEG Makelaars uit Schagen of Van Lierop Adviesgroep uit Breezand) of via de website van ‘t Zand-Noord.