De Veldwachter biedt Schagen nieuwe appartementen

Partnerbijdrage
De Veldwachter
De Veldwachter (Foto: aangeleverd)

REGIO - Vlakbij het gezellige centrum en nabij het station, op de Oudshoorn-locatie aan de Zuiderweg in Schagen, start eind dit jaar de bouw van een bijzonder nieuwbouwproject. Bot Bouw uit Heerhugowaard gaat hier het project De Veldwachter realiseren.

De Veldwachter is een veelzijdig project, waarin voor iedereen wel een geschikt appartement te vinden is. Verdeeld over vijf kleinschalige gebouwen komen verschillende koopappartementen. Er zijn studio’s van 46 m2 voor de sociale verkoop, tweekamerappartementen van 69 m2 en driekamerappartementen van 67 t/m 95 m2. Nog meer ruimte en luxe bieden de penthouses van 82 tot maar liefst 140 m2.

Een zesde woongebouw wordt van Wooncompagnie, hierin worden 28 huurappartementen gerealiseerd.

Alle appartementen hebben de beschikking over een fijne tuin of balkon en de penthouses hebben een ruim dakterras. Door de kleinschalige gebouwen, het groen en de ruimte tussen de gebouwen heeft ieder appartement een mooi en ruim uitzicht.

Duurzaam

Het ontwerp is tot stand gekomen mede dankzij de betrokkenheid en input van de direct omwonenden. De appartementengebouwen komen te liggen in een parkachtige omgeving met groene perken, hagen en bomen. Het project zelf is eveneens groen. De appartementen zijn bijna energieneutraal vanwege de zeer goede isolatie en het gebruik van bodemwarmte in plaats van gas. In deze tijd een groot voordeel.

Verkoop

Fase 1 gaat op 15 september in verkoop. Op de website www.de-veldwachter.nl is meer informatie te vinden over het project en de verschillende appartementen. Belangstellenden kunnen zich daar eveneens inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.