Kom langs op de Open Deur Dagen op de Nollen

Partnerbijdrage
De Nollen
De Nollen (Foto: Martin N.)

DEN HELDER - Vanwege de succesvolle duo tentoonstelling in het Stedelijk Museum Alkmaar over het werk van kunstenaar R.W. van de Wint is Project de Nollen op zoek naar nieuwe vrijwilligers. 

Wil jij volgende zomer graag buiten werken in een prachtige omgeving? Op de Nollen kun je wisselend aan de slag, van gastvrouw tot gids tot medewerker kunsteducatie docent. Of je nu alle bestellingen van de gast opneemt of een werkuitje begeleidt als gids, een familiedag verzorgt of een workshop voor een basisschool uit de buurt draait. Jij zorgt samen met je collega’s dat je gasten het uitstekend naar de zin hebben.

Eind september organiseert de Nollen twee open dagen waar je uitgenodigd wordt voor een ‘kijkje in de keuken’. Je bent van harte welkom om je te oriënteren en een volledig beeld te krijgen van onze huidige vrijwilligers als gastvrouw, gids of educatie docent op de Nollen.

We beginnen met een mooie rondleiding over het terrein en sluiten af met een zomerse borrel in onze ontvangstruimte onder begeleiding van de Helderse band ‘Grandad Daniel’. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop van de open dag maken we graag een vervolgafspraak met je voor een eventueel kennismakingsgesprek.

Voor 2022 staan de volgende open dagen op de kalender:

Dinsdag 20 september 2022 van 14:00 -17:30
Woensdag 21 september 2022 van 14:00 -17:30

Aanmelden

Entree is gratis. Aanmelden kan via info@projectdenollen.nl. Komen deze data toch niet uit en wil je graag meer weten? Stuur dan een mail voor meer informatie en/ of een vrijblijvende afspraak om kennis te maken. Tel: 0648387766. www.projectdenollen.nl.