Pasar Malam Fusion in Hotel Den Helder

Partnerbijdrage
Indonesische danseressen
Indonesische danseressen (Foto: archief RM)

DEN HELDER - Eindelijk komt er op 1 en 2 oktober weer een Pasar Malam in Den Helder. Dit keer met een dosis extra culturen, vandaar de naam Pasar Malam Fusion. Het programma zit boordevol muziek, dans, interessante workshops en demo’s. Uiteraard is er voldoende eten en drinken te verkrijgen uit verre landen.

Met optredens van o.a. Indorock band Wipe Out Selection, Tyar Zitter bekend van The Voice Kids, Johnny & Jopie Manuhutu van Massada, dansgroep Arena Budaya, The Streetrollers, dansgroep Hawaiïan Fantasy, de band Dja Faya, zangeres Shanelle de Lannoy en Senja Sargeant (beide bekend van The Voice) Gordon Smith en Lenny Keylard, demo Pencak Silat en de MoreFire Brassband.

De markt bestaat uit diverse kramen met kleurrijk koopwaar uit alle windstreken en je kunt je toekomst laten voorspellen of even heerlijk ontspannen door een Thaise massage.

De toegang bedraagt € 7.50 per dag of € 11.00 voor een Passe Partout. Tickets via https://Pasar.eventgoose.com en zorg dat je erbij bent op 1 en 2 oktober in Hotel Den Helder.

Programma

Het programma op zaterdag is van 12:00 uur tot en met 21:15 uur en op zondag van 12:00 uur tot en met 19:00 uur. Bekijk het volledige programma op Facebook: @pasarmalamfusion