De Dorper Alleskunner 2023

Sport
Ben jij de volgende Dorper alleskunner?
Ben jij de volgende Dorper alleskunner? (Foto: aangeleverd)

JULIANADORP - Na het succes van vorig jaar organiseren De Culturele Vereniging Julianadorp en winkelcentrum Dorperweerth weer de Dorper Alleskunner. Het alom bekende SBS-programma is de inspiratiebron geweest.

Je kunt meedoen als duo, als team of als individu. Met elkaar een tegen elkaar strijden om je tegenstander weg te spelen of in de snelste tijd het ‘parcour’ af te leggen. Zoals aangegeven is het mogelijk om tegen elkaar te spelen, dus daag gerust iemand uit om mee te doen (zoon, dochter of een ander familielid, collega’s, vriend/vriendin of zelfs iemand uit de buurt). Durft niemand het tegen je op te nemen? Dat geeft helemaal niet, het is namelijk ook mogelijk om individueel een snelste tijd neer te zetten waarmee je ook de Alleskunner kunt worden.

Veel spellen zijn mogelijk zoals ballonnen kapot blazen, bekertjes stapelen, domino maar bijvoorbeeld ook waterballonnen/blik gooien, muziek raden, touwtje springen en nog veel meer leuke spellen/opdrachten. Uiteraard zullen wij op voorhand niet alle opgaves prijsgeven, maar het belooft een dag met veel gezelligheid en humor te worden. De lokale horeca en winkelcentrum Dorperweerth stellen leuke prijzen beschikbaar.

Kom langs en doe mee

Het evenement wordt gehouden in Winkelcentrum Dorperweerth op zaterdag 15 juli tussen 10:00 en 13:30 uur. Deelname is gratis en toegankelijk voor alle leeftijden. Aanmelden is niet nodig, maar mag wel. Vragen of opmerkingen? Neem contact op via: info@deculturele.nl.